Če se dva svetova srečata... Kaj se zgodi?


  Main rules

  avatar
  Leader
  Admin

  Število prispevkov : 8
  Join date : 06/09/2009

  Main rules Empty Main rules

  Objavlja  Leader on Ned Sep 06, 2009 4:03 pm

  »» i'm sinking in the roses falling down to fade away
  M A I N R U L E S
  the velvet blade of apathy makes the crush so bittersweet ««
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  »» registration
  to je rpg, zato naj bo vaše uporabniško ime ali ime ali ime in priimek vašega lika. lahko uporabljate veliko začetnico, drugače pa naj bodo vse črke male.če tega ne boste upoštevali bodo admini posegli vmes in ga spremenili.

  ja, izpolnjevanje obrazcev je muka že v resničnem življenju, ampak ce boste svoj lik opisali bolj podrobno, boste veliko bolj uživali pri igri vlog, pa tudi drugi bodo z vašim likom lažje koordinirali.

  »» writing

  čeprav ni omejitve pri dolžini postov, prosim, da jih večinoma držite vsaj nad 100 besed. pod sicer ni izrecno prepovedano, je pa nezaželjeno. 6 vrstic teksta lahko vsak prvošolček spravi skupaj.

  »» characters
  število likov držite okoli 2, ampak morajo biti različnega spola (ce imate npr. primarni lik žensko, naj bo sekunadrni moški, nato ženska, nato spet moški). če želite imeti več kot 2 lika, kontaktirajte administratorja pred ponovno registracijo. 1 dobro odigran lik je vedno boljši kot 10 plitkih.

  nihče ni popoln, in tudi liki niso. ni vsak tista zapeljiva, popularna punca, ki lahko s pogledom na kolena vrže polovico mesta. vsak ima napake, naj se le-te kažejo na vašem liku.

  vaš lik nikakor ne sme biti oseba iz nečesa, čemur ne držite pravic. to vključuje knjige, filme, animeje, mange, nadaljevanke, stripe, risanke in vse podobno.

  »» activity
  prosim ostanite aktivni! seveda imamo vsi življenje, ampak 3-krat na teden lahko vsak obišče forum. če boste odsotni za več kot en teden, se prijavite v za to namenjeno temo. če vec kot en mesec ne boste aktivni, bo vaš račun zablokiran. če ga želite ponovno aktivirati, pošljite email enemu izmed adminov, da vam ga aktivira.

  »» rating
  vsak, ki je prijavljen in sodeluje na darkness 3 rpg, izjavlja, da je starejši od 13 let oziroma dovolj dorasel za teme, ki se pojavljajo na forumu. ubijanje, posiltva, poškodbe, alkohol, droge in spolnost se dogajajo v življenju, in darkness ni izjema. a vseeno vas prosim, da foruma ne spremenite v smetišče porno-strani in kletvic ter groženj. v nasprotnem primeru bodo sledili primerni ukrepi.

  »» most importantly
  have fun! dokler boste sledili pravilom in lepo rpg-janje omogičili tudi drugim, se boste zabavali in bo darkness 3 prijetna izkušnja za vse nas.


  .

   Danes je Tor Apr 23, 2019 7:52 pm