Če se dva svetova srečata... Kaj se zgodi?


  Worlds, Sides, Powers and Deaths

  avatar
  Leader
  Admin

  Število prispevkov : 8
  Join date : 06/09/2009

  Worlds, Sides, Powers and Deaths Empty Worlds, Sides, Powers and Deaths

  Objavlja  Leader on Ned Sep 06, 2009 4:32 pm

  »» i used to roll the dice feel the fear in my enemy's eyes
  B A S I C I N F O R M A T I O N
  listen how the crowd would sing now the old king is dead long live the king ««
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


  »» svetovi
  Obstajata dva svetova, ki sta bila nekoč en. Vsak se je razvijal zase in tako sta prišla do različnih rezultatov.

  »» svetovi; originalni
  Svet je svetel in dokaj miren. Kriminal je, a ga ni preveč. Ljudje so zadovoljni s svojim življenje, a še vedno tarnajo in si želijo boljše. Na tem svetu ni ničesar nenavadnega, ne verjamejo v nadanravne sile (razen, če so verni) in živijo običajno mirno življenje. Nihče nikoli ne posumi, da bi lahko obstajalo še nekaj, kar poteka vzporedno z njimi. Tako je bilo do Druge eksplozije.
  Vsi v mestu so začutile močan sunek in slišali eksplozijo. Začutili so grozljivo vročino in marsikdo je pomislil, da je to konec sveta. A kakor hitro se je eksplozija začela, tako hitro je tudi končala. Ljudje so bili osupli in ne razumejo, kaj se je zgodilo. A to ni bil še konec. To je bil šele začetek.
  Skoraj leto dni je minilo od tega nenavadnega dogodka. V tem letu se je nekaterim življenje dramatično spremenilo. Nenadoma so se v mestu pojavljali ljudje, ki so počeli nenavadne reči. Kriminal je narasel in strani časopisov so bile polne nenavadnih informacij. Redki so vedeli, kaj se je v rensici dogaja. Prehod med svetoma je bil odprt in to so občutili vsi, a ne vsi enako.
  Na nekatere je eksplozija vpliva in so postali drugačni. Dobili so nadnaravne moči. Lahko so počeli stvari, zakatere so prej misli, da niso mogoče. Brez večjega truda so lahko zavestno prehajali med svetovoma in vedeli so, kaj se dogaja.
  Tisti, na katere pa eksplozija ni vplivala, pa so občutili povečano stopnjo kriminala in nekakšno napetost, ki je visela v zraku. Nekateri so imeli to smolo, da so se po nesreči znašli v Vzporednem svetu in so bili za evdno izgubljeni. Nekateri pa so videli preveč in si niso znali vsega pojasniti.
  Kaj se bo zgodilo s tem svetom?

  »» svetovi; vzporedni
  Ravno obratno od Originalnega sveta, je Vzporedni svet. Ni svetel, temveč je temačen. Sonce sveti z nenavadno belo svetlobo, kar naredi vse bolj zastrašujoče. Razmere v tem svetu so nevzdržne, ljudje se borijo za preživetje, kriminal je na višku. Nikoli niso imeli možnosti za normalno življenje, saj jih že sam videz sveta zamori.Ljudje si želijo nov začetek Verjetno se na njihovo življenje vplivale tudi moči, ki so jih imeli že prirojene. Lahko so počeli stvari, o katerih so na Originalnem svetu zgolj sanjali lahko. . Sanjajo o boljšem svetu, a kaže, da ni upanja. Svet propada. Tako je bilo do eksplozije.
  Vsi v mestu so začutile močan sunek in slišali eksplozijo. Začutili so grozljiv mraz in marsikdo je pomislil, da je to konec sveta. A kakor hitro se je eksplozija začela, tako hitro je tudi končala. Ljudje so bili osupli in ne razumejo, kaj se je zgodilo. A to ni bil še konec. To je bil šele začetek.
  Skoraj leto dni je minilo od tega nenavadnega dogodka. V tem času se je nekaterim ljudem življenje dramatično spremenilo. Nenadoma so se v mestu pojavljali ljudje, ki so vsi zmedeni in prestrašeni tekali po ulicah. Lahek plen za kriminalce. Običajno so bili vsi v tem mestu oprezni in niso pokazali strahu, a ta peščica ljudi, ki so zganjali paniko po mestu, je sprožila val vprašanj. Kaj se dogaja? Kdo so? Niso razumeli, zakaj ljudje nenadoma kažejo ves ta strah, zgolj ob pogledu na bledo sonce. Redki so vedeli, kaj se je v rensici dogaja. Prehod med svetoma je bil odprt in to so občutili vsi, a ne vsi enako.
  Na nekatere je eksplozija slabo vplivala. Vzela jim je edino stvar, ki so jo imeli; njihovo moč. To jih je potrlo in želeli so si odgovore. Zahtevali so odgovore. Nekateri so bili željni maščevanja in žal so nekateri od teh zmožni prehajanja med svetoma.
  Spet za druge je ostalo vse enako, ugotovili so le, da so dobili še eno moč; moč prehajanja med svetovi.
  Kaj se bo zgodilo s tem svetom?

  »» strani
  Obstajata dve strani, vsaka se bori za svoj svet.

  »» strani; svetla
  To je stran, ki se je ustanovila na Originalnem, svetlem svetu. Sestavljena je večinoma iz prebivalcev Originalnega sveta, a v njej so tudi nekateri iz Vzporednega sveta, ki imajo podobne cilje. Njihov cilj je, da preprečijo prehajanje med svetovi, saj hočejo, da bi bilo vse tako kot prej. Mislijo, da so vsi na temni strani zlobni in pohlepni, zato jim niti malo ne zaupajo. Razen nekaterih posameznikov, ki pa bi jih lahko označili za izdajalce. Bojijo se, da bi Temna stran prevzela njihov svet in to hočejo preprečiti, hkrati pa hočejo pomagati ljudem tega sveta, da bi bili varni pred Vzporednim svetom.

  »» strani; temna
  To je stran, ki se ke ustanovila na Vzporednem, temnem svetu. Sestavljena je večinoma iz prebivalcev Vzporednega sveta, a v njej so tudi nekateri iz Originalnega sveta, ki imajo podobne cilje. Njihov cilj je, da še bolj omogočijo prehajanje med svetovi, da bi lahko tistim, ki si zaslužijo še eno možnost in niso še postali kriminalci, možnost živeti na Originalnem svetu, kjer je za njih več upanja. Mislijo, da je Svetla stran zlobna in hoče onemogočiti prehajanje med svetovi, da bi Vzporedni svet propadel. A v tej skupini nimajo vsi istih ciljev, nekateri imajo v resnici načrt, kako prevzeti Originalni svet, nekateri pa mislijo, da bi s Svetlo stranjo lahko prišli do dogovora. Take ljudi bi označili z izdajalci.
  Prehajanje med stranmi je dovoljeno, a pred tem se morate zmeniti z enim izmed adminov.

  »» moči
  Nekateri so moči že imeli, nekateri pridobili, spet drugi pa izgubili.

  »» moči; prirojene
  Te moči imajo zgolj tisti, ki so iz Vzporednega sveta. Moči znajo že obvladovati, a niso nič močnejše od pridobljenih.

  »» moči; pridobljene
  Te moči imajo zgolj tisti, ki so iz Originalnega sveta. Moči še ne znajo obvladovati, a to ne pomeni, da so šibkejše od prirojenih.

  »» moči; izgubljene, brez moči
  Ljudje, ki so izgubili svojo moč, so zaradi tega še v šoku. Niso vajeni, da se ne morejo braniti z njimi ali napadati z njimi. Še vedno pa obstaja možnost, da se moči vrnejo.
  Ljudje, ki moči niso nikoli imeli, jih ne potrebujejo in jih dejstvo, da jih nimajo niti ne moti. Včasih pa se lahko zgodi, da se moč pojavi ob najbolj nepričakovanem času.

  »» smrti
  Na forumu lahko liki umrejo, a o tem se morajo pred tem posvetovati z enim izmed adminov.
  Po smrti si lahko izberejo nov lik, prenehajo z RPG-janjem ali se lik zaradi drugim neznanih okoliščin vrne, spremenjen.

   Danes je Tor Apr 23, 2019 7:50 pm