Če se dva svetova srečata... Kaj se zgodi?


  The backstory

  avatar
  Leader
  Admin

  Število prispevkov : 8
  Join date : 06/09/2009

  The backstory Empty The backstory

  Objavlja  Leader on Ned Sep 06, 2009 4:28 pm

  »» and is it getting harder to pretend that life goes on without you in the wake
  T H E B A C K S T O R Y
  and can you see the means without the end in the random frantic action that we take ««
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  The backstory Nl6hpk The backstory 1zy7b5y

  »» 65 milijonov let nazaj, mehiška obala
  Eksplozija, močnejša kot 1.000.000.000.000.000 ton dinamita je povzročila 180 kilometrov velik kraterski obroč v zalivu Yukatan. Večina ljudi to pojmuje kot konec dobe dinozavrov. Za paralelni svet je bil to komaj začetek.

  »» sedanji čas, sedanji kraj
  21. stoletje je človeštvu prineslo mnoga nova odkritja na področju eksplozivov. Atomske, vodikove bombe in še druga napredna jedrska orožja so močno zaznamovala odnose med državami. Neznano ostalemu svetu pa je Danska razvijala nepojmljiva orožja. V strogo zaupnih laboratorijih so se odvijali eksperimenti z doslej neznanimi snovmi, ki so jih našli na arheoloških najdbiščih v Srednji Ameriki. Snovmi iz prihodnosti, ali morda preteklosti?[/font]

  »» isti čas, drugi svet
  Evolucija je ubrala svojo pot. Ljudje se rojevajo s prirojenimi talenti. Nikomur ni treba garati, da bi bil v čem dober. Virtuozni glasbeniki, nadarjeni športniki, jasnovidci, telepati, nadpovprečno močni ljudje ter celo letalci so tu tako naraven pojav kot jutranji vzhod belega sonca. "Mir" je dolgo lebdel nad to pokrajino. Pomembna je Sedanjost, ne Preteklost ali Prihodnost. A vendar je ustanovljena organizacija, združenje znanstvenikov, ki želijo priti Preteklosti do dna. In prvi namig so dobili na Zahodni obali.

  »» zdaj, tukaj
  Nenaden, močan snop svetlobe te zmoti pri čemerkoli si pač bil. V bolečini si z rokama prekriješ oči in padeš na kolena. Zasliši se neverjetno glasen pok in v glavi te močno zaboli. Zakričiš in dlani prestaviš na ušesa. Nato te dohiti vročina. Vsaka celica v tvojem telesu se žge, poka in širi od toplote. “Pekel.” pomisliš, preden te zagrne tema.

   Danes je Tor Apr 23, 2019 8:42 pm